Swedsecur går med i Prosero Security

Prosero Security fortsätter att växa med nya bolag. Prosero Security har därmed på mindre än ett år som aktiv företagsgrupp attraherat totalt femton lokalt starka och fristående bolag inom säkerhetsbranschen i Sverige och Norge för att skapa långsiktiga förutsättningar för fortsatt tillväxt tillsammans.

-”Att Prosero Security inte tar över och gör om oss till något vi inte är, utan att vi tillåts finnas kvar och utvecklas vidare förstärkta av möjligheten till aktiva samarbeten inom gruppen känns fantastiskt”
säger Henrik.

Prosero Security utgörs efter detta av de femton bolagen Axlås & Solidlås i Kista, Beslag-Consult i Trondheim, Borås & Kungsbacka Lås & Säkerhet, Citylåset i Kristianstad, Farsta Lås, LH Alarm i Skarpnäck, Låshuset Sikkerhetssenter i Oslo, Låssmeden Alexandersson i Göteborg, Lövestad Larmcentral i Lövestad, OpenUp i Jönköping, Passera i Jönköping, Swedsecur i Helsingborg, Malmö och Stockholm, Tele & Säkerhetstjänst i Skara, Telos Telemontage i Örebro/Karlskoga/Karlstad och Zenita i Årsta. Total årsomsättning uppgår för närvarande till ca 550 MSEK.

 

Ytterligare information:
Henrik Johansson, vd, 010-510 44 00, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Aktuellt

Swedsecur går med i Prosero Security

15-02-2018 Swedsecur AB

Prosero Security fortsätter att växa med nya bolag. Prosero Security har därmed på mindre än... Läs mer

Nytt kontor i Malmö

10-10-2017 Swedsecur AB

Nu utvecklar Swedsecur sin verksamhet i Malmö och flyttar kontor och lager till nybyggda lokaler... Läs mer

Hallå där, Elias Sundman

19-09-2017 Swedsecur AB

Elias Sundman är en ny, ung kraft på Swedsecurs huvudkontor i Helsingborg. Han är medarbetare... Läs mer

Certifieringar

certifierad anlaggarfirma inbrottslarm

certifierad anlaggarfirma cctv